FORGOT YOUR DETAILS?

Termeni si conditii

POLITICA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Respectam protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si de aceea dorim sa ne asiguram ca sunteti informati cu privire la datele prelucrate de catre Leadership Learning & Coaching SRL, administratorul site-ului https://academiaelitelor.ro/.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorii site-ului vor administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza operatorilor site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre operatorii site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare de servicii la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre operatorii site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

 Leadership Learning & Coaching va solicita si prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal pentru desfasurarea in conditii optime a cursurilor si sesiunilor individuale de coaching: nume, prenume, adresa de e-mail. Adresa dumneavoastra de e-mail este folosita pentru a primi corespondenta in legatura cu desfasurarea cursurilor si a programelor de coaching personalizate la care alegeti sa participati, organizate de catre Leadership Learning & Coaching. 

Daca v-ati exprimat acordul explicit in acest sens in formularul de inscriere, veti primi comunicari cu privire la cursurile si evenimentele organizate in viitor de catre Leadership Learning & Coaching. 

De asemenea, doar in cazul in care v-ati dat in mod explicit consimtamantul prin contractele semnate cu noi, ca furnizori de servicii de training, coaching si mentoring, Leadership Learning & Coaching va poate fotografia/filma, in scopul realizarii de materiale ce vor fi utilizate pe pagina web https://academiaelitelor.ro/, pe paginile de social media – Facebook, Linkedin și pentru brosuri sau prezentari de marketing. 

Va informam ca, in cazul in care va dati acordul sa primiti corespondenta electornica privind cursurile si evenimentele organizate in viitor de catre Leadership Learning & Coaching, aveti dreptul de a va dezabona in orice moment prin apasarea butonului de „dezabonare” existent in cuprinsul fiecarui mail primit din partea Leadership Learning & Coaching. 

In conformitate cu prevederile legale aplicabile, aveti dreptul la informare si dreptul de acces la date. De asemenea, aveti dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, precum si dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere. 

Daca aveti intrebari, comentarii sau cereri referitoare la politica noastra de confidentialitate sau la modul in care sunt utilizate informatiile dumneavoastra personale, va rugam sa ne scrieti un e-mail pe adresa: office@academiaelitelor.ro

 

TOP