FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE YOURSELF.

CREATE YOUR FUTURE

Program intensiv de coaching si dezvoltare personala pentru tineri intre 15-25 de ani

Procesul CREATE YOURSELF. CREATE YOUR FUTURE ofera un parcurs personalizat de descoperire si creare de sine, o experienta de cunoastere si constientizare prin care te re-conectezi la potentialul tau inalt, creator, la ceea ce te inspira si iti da energia de a face lucruri.

Alege procesul CREATE YOURSELF. CREATE YOUR FUTURE ca alternativa la blazare, demotivare, dezorientare in alegerea carierei, neincredere si devalorizare de sine si de altii, judecare, agresivitate sau frustrare, inadecvare, irosire, epuizare si devitalizare.

In fiecare luna, timp de un an, ai doua sesiuni individuale de două ore si o intalnire de grup, de trei ore. Datele sesiunilor individuale le stabilesti impreuna cu coach-ul tau. Sesiunea de grup (3-6-9-12 persoane) este o data pe luna, asa cum este anuntata in calendarul programului pentru fiecare grup. Poti incepe acest program in orice perioada a anului. 

CREATE YOURSELF. CREATE YOUR FUTURE este un spatiu de invatare experientiala in care antrenam abilitatile de leadership personal si inteligenta emotionala: autocunoastere; afirmarea si exprimarea de sine; increderea in sine; optimismul; intentionalitatea; initiativa; adaptarea la schimbare; autenticitatea; gandirea creativa si intuitiva; realizarea de sine, reusita scolara si profesionala. 

In plus, poti alege sa faci unul sau mai multe module din pachetul cursurilor de Cultura Umanista, Comunicare si discurs public in limba franceza, engleza si romana, care se potriveste cel mai bine cu planul tau de dezvoltare personala si profesionala.

Ne poti contacta la telefon, pe Facebook sau Email pentru a stabili o intalnire si pentru a primi oferta personalizata in functie de procesul de lucru pe care il agreezi: sesiuni individuale de coaching saptamanale/bilunare; pachetul familial (minimalist/intensiv).

Poti alege pachete individuale si familiale (frati, surori + parinti) personalizate:

Pachetul individual minimalist: 2 sesiuni individuale/luna; investitia ta: 600 lei/luna, timp de un an.

Pachetul individual intensiv: 2 sesiuni individuale + o sesiune de grup; investitia ta: 600 lei/luna, timp de un an.

Pachetul familial minimalist: 2 sesiuni individuale pentru tanar + o sesiune individuala pentru un parinte; investitia ta: 700 lei/luna, timp de un an.

Pachetul familial intensiv: 2 sesiuni individuale/luna + o sesiune de grup + o sesiune individuala pentru un parinte; investitia ta: 900 lei/lună, timp de un an.

 

Te acompaniaza in acest proces, 

Alina Hurubean

Leadership & Career Coach, ACC-ICF

 

Durata: un an; sesiuni bilunare.

Locatia: va fi comunicata celor care se inscriu.

Detalii si inscrieri: 0744 577181; 

Email: hurubean.alina@yahoo.fr

TOP